Kijk ook eens bij onze Referenties op Ratecard!

Nieuwe referenties worden binnenkort toegevoegd (nu te druk met nieuwe aanvragen!)

We maken hier zeker vaker gebruik van!
Lenny paste bij Astrid op, toen Astrid op vakantie ging. Ze kreeg de zorg voor 5 pony’s, 2 honden, 2 ezels (waarvan 1 die op het punt stond om te bevallen), 5 koeien (tijdens de oppasperiode werd er nog een kalfje geboren!) en verder alpaca’s, kangoeroes, hertjes, geiten en ganzen.
Astrid: Wij zijn terug van vakantie. Wat is ons dit goed bevallen! Wat een superaardige, lieve, nette vrouw is Lenny! De dieren top verzorgd en alles in huis heel netjes achter gelaten. Heb haar al heel erg bedankt maar dacht laat het jou ook nog even weten. We maken hier zeker vaker gebruik van!’

Lenny: Het was een heel leuk oppas adres, met veel verschillende dieren en genoeg te doen voor mij en daar hou ik wel van. De handleiding was duidelijk en Astrid was heel gastvrij en het contact verliep prima. En er werd gisteren zelfs een bos bloemen bezorgd als dank😊

Goed gedaan!
Lisa past op Femke’s pony’s, katten en kippen terwijl Femke op vakantie was.
Femke: Lisa heeft goed voor onze dieren gezorgd. Ze heeft alles zo gedaan zoals wij het graag wilden en we konden merken dat de dieren het goed hebben gehad. Ze waren tevreden en ontspannen toen we weer thuiskwamen. Ook onze kat, die bang is voor vreemden, gedroeg zich normaal en tijdens de kennismaking merkten we al dat Lisa goed met gevoelige dieren kan omgaan.
Ze heeft ook een paar keer op eigen initiatief de paddocks en uitloopstallen uitgemest, iets wat ze niet hoefde te doen, maar wat voor ons ontzettend fijn was. Ze is assertief en durft vragen te stellen als ze iets niet weet. Ze is haar afspraken nagekomen en heeft alles netjes achtergelaten.

Wij kunnen nu met een gerust hart op vakantie
Via de Paarden Oppas Service past Lenny regelmatig op de dieren van Maartje.
Maartje zegt: Ik heb 2 Friese merries en 2 Shetjes en 2 katten. Lenny en haar man Jack passen bij herhaling hier op en dat bevalt super! Eén van de Friezen is hoefbevangen geweest en mag niet te lang op het land. Daar houdt Lenny goed rekening mee. Ze is betrouwbaar en consequent, echt een heel fijne oppas! Ik hoop dat ze tot in lengte van dagen voor onze dieren kan blijven zorgen. Met Lenny als oppas kunnen wij met een gerust hart op vakantie.