Kijk ook eens bij onze Referenties op Ratecard!

Voortreffelijk!
Pascal zorgde voor de paarden en poes van Karen. Ze had een topweek: ze genoot van de dieren en mooie omgeving en ziet nu al uit naar de volgende keer!
Karen is heel enthousiast over Pascal. Ze zei: ‘Pascal is echt een superfijne oppas! Betrokken, oplettend, meedenkend, sympathiek en een echte dierenliefhebber. Ze voert alles uit zoals ik het graag wil hebben, maar heeft meer dan genoeg eigen paardenverstand om zelf het heft in handen te nemen. Ze heeft voortreffelijk voor de paarden en de poes gezorgd en we hopen van harte dat ze een volgende keer weer komt oppassen.’

Top oppas!
Merel zorgt bij herhaling voor de 3 paarden en 2 honden van Liesbeth.
Liesbeth: Top oppas, ik ben heel tevreden! Merel heeft goed voor de dieren gezorgd en de communicatie was prettig. Ze stuurde foto’s van de dieren, daar was ik blij mee. Het was heerlijk om even niet die verantwoordelijkheid te hebben voor de dieren. Fijn dat ze volgende maand weer kan komen!

Helemaal tevreden!
Eva vertelt: Penny heeft 5 dagen op onze 2 paarden en onze kat opgepast. Dit is ons goed bevallen, ze heeft naar onze volle tevredenheid de paarden verzorgd en is goed omgegaan met onze eigenwijze kat. Ze heeft genoeg eigen inzicht en laat het huis keurig achter. De paarden, het huis en de kat laten we later dit jaar nogmaals met alle vertrouwen over in de handen van Penny.

Zeker voor herhaling vatbaar!
Mirjan maakte voor het eerste gebruik van de Paarden Oppas Service. Wij plaatsten Aukje bij haar om te zorgen voor de 3 paarden, de hond en de kat.
Reactie van Mirjan naderhand: Ik ben helemaal enthousiast over Aukje! De dieren waren goed verzorgd, huis en stallen waren nog schoner dan ik ze had achtergelaten en de communicatie was heel prettig. Ik vond het fijn dat ze elke dag wel een foto/berichtje stuurde – dat had ik ook gevraagd. En ik zag aan de hond dat hij het heel goed heeft gehad bij Aukje: hij vond het wel leuk dat we weer terug waren, maar was niet hysterisch van vreugde! Hij mist Aukje nu al! Dus zeker voor herhaling vatbaar!!!
Aukje: Ik vond het een superleuk stel en met de dieren ging het ook heel goed. Ik mis nu de hond zelfs heel erg haha! Als ze weer weggaan, hoor ik het graag, want ik zie nu al uit naar de volgende keer!

Een supermatch!
Merel past met grote regelmaat via de Paarden Oppas Service op bij Yolanda. Ze zorgt dan voor 3 dressuurpaarden en een hond.
Yolanda: Het is allemaal super verlopen! Een supermatch! Echt heel fijn. Alles was top voor elkaar toen we thuis kwamen. Fijn dat we zo’n oppas hebben!

Uitstekend!
Wij zetten Margriet in om voor de paarden van Harma te zorgen, wanneer zij met vakantie gaat.
Harma: Wij hebben twee paarden, de ene is dominant, de ander schrikkerig, maar Margriet kan daar prima mee omgaan. Er is een goede klik tussen ons, het is echt een lieve vrouw. Margriet heeft de paarden uitstekend verzorgd en ze hield me goed op de hoogte.  Ze heeft alles keurig netjes achtergelaten. Zeker voor herhaling vatbaar!

Zeer goed bevallen!
Korinne past bij herhaling op bij Jack, wanneer hij met vakantie gaat. Zij zorgt dan voor 2 KWPN’ers, 2 honden, 2 katten en de kippen. Jack: Zeer goed bevallen! We zijn heel tevreden: de dieren waren goed verzorgd en Korinne heeft alles heel netjes achtergelaten. Zeker voor herhaling vatbaar!

Niks op aan te merken!
Lisette past op bij Monique, waar zij zorgt voor 2 Arabieren, een Haflinger, een Shetje, 3 honden, 2 katten, de kippen en de goudvis. 
Monique: Het is ons heel goed bevallen met Lisette! Ze hield ons goed op de hoogte, de paarden stonden er goed bij en ze had alles netjes achtergelaten. Echt niks op aan te merken! Ze heeft zelfs onze eenkennig Arabier kunnen poetsen, en die laat dat niet zomaar doen door vreemden. Ze heeft hem gewoon even genegeerd, tot hij zelf aandacht kwam vragen: slim! Fijn dat Lisette de volgende keer weer kan komen, zeg!

Heel tevreden!
Mariëlle paste op de pensionstal van Judith. 31 paarden. Gelukkig zetten een paar pensionklanten hun eigen paard binnen, want dit was best een hele klus!
Judith: Mariëlle heeft het fantastisch gedaan, ik ben echt héél tevreden! Ik hoop dat ze de volgende keer weer kan oppassen!