Kijk ook eens bij onze Referenties op Ratecard!

We kunnen ons geen betere oppas bedenken!
Wij zetten Jeanine bij herhaling in om voor de dieren van Angela te zorgen: 2 paarden, een koe, een stier en 5 katten.
Angela: Jeanine is een super oppas en we zijn zeer, zeer blij met haar! Ze heeft nu al een aantal keren bij ons opgepast en we zijn ook nu weer supertevreden over Jeanine. Alles  was weer tip top in orde en ze heeft onze beestjes weer verwend. Was weer fijn thuiskomen. We kunnen ons geen betere oppas bedenken! Wij zien haar als een vriendin. Zo’n goede klik met ons en de dieren!

Helemaal fantastisch!
Inge zorgde voor de 4 paarden, de honden, de katten en de vissen van Michaëla.
Reactie Michaëla: Ik vond het echt retespannend, zo’n eerste keer dat iemand anders de zorg voor mijn dieren overnam terwijl ik er niet bij was! Gelukkig begreep Inge dat en ze stuurde me iedere dag updates en foto’s en dat gaf mij zo ontzettend veel rust! Het is zo goed bevallen: de dieren zijn goed verzorgd en zagen er heel tevreden uit. Het huis en de stallen waren keurig netjes, ik ben echt helemaal blij. Dit is echt helemaal fantastisch, wat een uitkomst!

Heerlijk verzorgd!
Romy zorgt voor de paarden, de honden en de vissen van Ingrid, wanneer die met vakantie gaat.
Ingrid: Wij zijn super blij met Romy. Alles goed gegaan, was heerlijk verzorgd en netjes toen we thuis kwamen. Toppie!

Ik kan alles met een gerust hart achterlaten, want de oppassers zijn top!
Frances zorgt bij herhaling voor de dieren van Joke.
Joke vertelt: Al meerdere keren heeft Frances op onze drie paarden, twee katten en een hond gepast. Steeds tot grote tevredenheid. Ze heeft goed gehandeld toen 1 van de paarden plots kreupel was. Wij vertrekken met een gerust hart als Frances bij ons komt oppassen, trouwens, op al de oppassers die wel eens geweest zijn bij ons. Stuk voor stuk verantwoordelijke mensen.

Geweldig goed bevallen!
Ewald heeft 5 paarden, een kat, schapen en kippen. Dagmar mocht hier oppassen toen Ewald en zijn vrouw en kinderen met vakantie gingen.
Reactie Ewald: Het is geweldig goed bevallen, Dagmar heeft het echt heel goed gedaan! Ze hield ons tussendoor op de hoogte door af en toe een appje te sturen en als wij haar appten of belden, reageerde ze altijd heel snel en goed. Ze heeft alles heel netjes achtergelaten, zowel in huis als bij de paarden. Voor herhaling vatbaar! Binnenkort gaat mijn vrouw samen met Dagmar paardrijden, dus dat is ook leuk. Er is duidelijk een klik!

Heel tevreden
Jos heeft een pensionstal met 20 paarden.
Omdat hij geblesseerd raakte en vijf weken lang niet voor de paarden kon zorgen, schakelde hij de Paarden Oppas Service in.
Jos: Sandra, ik ben heel tevreden over jouw Paarden Oppas Service.
De communicatie en het overleg was heel goed. Ook over Anouk ben ik zeer tevreden.
Jullie hebben mij goed door deze periode geholpen.
Mocht ik weer hulp nodig hebben dan zal ik zeker aan jullie denken en dan mag Anouk zeker weer komen.
Sandra: bedankt voor alles en tot een volgende keer!

Wat hebben de dieren het goed gehad!
Jasmijn zorgt bij herhaling voor de dieren van Joke, wanneer Joke met vakantie gaat. Het gaat om 2 paarden en 2 honden.
Joke: Wij zijn ontzettend blij met Jasmijn: wat een zaligheid om onze dieren te laten verzorgen door haar! Alles is zo ontzettend netjes en de leuke foto’s die ik kreeg waren super! Wat hebben zij het goed gehad!

Geen tel zorgen gehad om de dieren!
Korriene en Jurgen zorgden voor de dieren van Diane, toen die met vakantie ging: 5 paarden, een pony, 2 honden, 2 katten en een konijn.
Diane: Ze hebben het geweldig gedaan!!! Ik heb geen tel zorgen gehad om de dieren tijdens de vakantie, wij hebben kunnen genieten, dankzij hen!! Ik zeg: voor herhaling vatbaar!!!

Inge is Top!
Marjan heeft 10 paarden, een hond en 2 katten en toen zij op vakantie ging, zorgde onze Hippische Verzorger Inge voor de dieren.
Marjan: We zijn blij met Inge! Ze heeft goed voor de dieren gezorgd. We vonden de welkomstwoorden op het schoolbord ook heel attent, en alles eigenlijk: de appjes, de foto’s, dat er gestofzuigd was, alles helemaal Top!

Perfect verzorgd!
Angelique heeft 2 paarden en 2 honden. Paul en Margo mochten hier oppassen toen Angelique met haar gezin op vakantie ging.
Reactie Angelique: Margo heeft samen met Paul alles perfect verzorgd. Erg fijn thuiskomen zo!

Ik kan echt met een gerust hart op vakantie!
Margo past bij herhaling op de pensionstal van Cilia. Hier zorgt zij voor 7 paarden, 3 honden, een aantal stalkatten en wat kippen.
Cilia: Heerlijk dat Margo het zo goed doet en het zo vertrouwd voelt. Ik kan echt met een gerust hart op vakantie!

Super!
Peter en Maria zijn gepensioneerd en doen regelmatig paardenoppasopdrachten via de Paarden Oppas Service. Caroline maakt graag gebruik van hun diensten.
Zij passen dan op de 4 paarden (en nu een veulen erbij!), de hond en de kippen.
Caroline: Super vakantie gehad! Alles pico bello toen wij thuiskwamen – huis en hond super!!! De paarden hadden ook lekker even vakantie.
Voor ons zijn Peter en Maria echt een super oppasstel. Wij zijn er super blij mee!

Voor herhaling vatbaar!
Lisa paste samen met haar vriend via de Paarden Oppas Service op bij Hilde. Hier zorgde ze voor 1 paard, 2 minipaardjes, 3 honden, 5 katten en een hangbuikzwijntje en kippen.
Hilde is héél tevreden over Lisa en Wout: Ze hebben uitstekend voor de dieren gezorgd en alles zag er netjes uit. De communicatie was heel prettig. Kortom: voor herhaling vatbaar!

Uitstekend!
Anita past regelmatig op bij Myriam. Hier zorgt zij voor 2 paarden, 2 honden, een kat, schapen en kippen.
Anita heeft hier het voorrecht dat zij haar eigen paard mee mag nemen.
Myriam: Anita heeft het uitstekend gedaan! Wij zijn heel tevreden. Zeker voor herhaling vatbaar!

Een goede oppas
Jasmijn zorgde voor de 3 paarden, 2 honden en 5 katten van Carla.
Carla: Jasmijn is een goede oppas, ze houdt goed contact, dat vonden wij fijn. De paarden gingen super. Echter met onze hond had ze wat problemen en ze vroeg om tips – uiteraard heb ik deze gegeven. Al met al ging alles uiteindelijk goed, maar met onze hond Balou valt niet te spotten! Verder zag het er keurig uit rondom de stallen en de katten hebben het ook goed gehad. Wij vinden Jasmijn een vlotte, spontane dame, die het heel graag erg goed wil doen. Positieve ervaring dus!

Meer dan tevreden
Zoë past via de Paarden Oppas Service op bij Ingeborg, in Duitsland. Hier zorgt zij voor 3 paarden, een jonge hond, 10 katten, kippen en pauwen.
Ingeborg: Ze is super goed! Meer dan tevreden!

Goed opgelost!
Frances zorgt tijdens de vakanties van Joke voor haar 4 paarden, 2 honden en kat.
Joke: 
Prima! Frances ontdekte dat mijn merrie een hoefzweer had en heeft de dierenarts erbij geroepen (in overleg met mij). Goed opgelost! Ben zeer tevreden!

Beestjes tiptop verzorgd
Jolanda nam van Simone anderhalve week de zorg over voor haar 2 paarden (waaronder een drachtige merrie), 3 honden, 2 katten en de kippen. Jolanda stelde zich zeer flexibel op, want wij vroegen haar pas enkele dagen voordat de paardenhouder op vakantie ging en zij was nog niet eerder op deze locatie geweest. Het was een spoedopdracht omdat de Hippische Verzorger die daar zou gaan oppassen plotseling geopereerd moest worden. De kennismaking met Jolanda is uitermate prettig verlopen – de dieren reageerden heel prettig op haar. Bij terugkomst meldde Simone: ‘Fijne overdracht met Jolanda gehad. Beestjes tiptop verzorgd. Fijn gevoel!
Alle dieren zien er top uit. Ze zijn relaxed en gedragen zich niet anders dan anders. Super. Jolanda heeft zelfs ongevraagd het kippenhok nog schoongemaakt (dat was mij echt niet meer gelukt, en dat was wel nodig…).
Ondanks dat Jolanda het best lastig vond om de twee Labradors ‘s nachts in de kennel te doen (want ze liggen zo lekker binnen in hun warme mandje), heeft ze het draaiboek gevolgd en gehoor gegeven aan onze wensen.
Ook het huis, alles staat gewoon nog op de plaats waar het stond, alsof wij zelf niet weggeweest zijn. Ik zou een volgende keer graag weer gebruik maken van haar diensten, mits het haar ook goed bevallen is natuurlijk!
Petje af voor Jolanda’s instelling en inzet!