Kijk ook eens bij onze Referenties op Ratecard!

Super blij!
Caroline heeft 2 paarden, 2 honden en een kat. Ze zegt: Wil even laten weten dat we super blij zijn met Robin. Ze heeft het super gedaan en regelmatig iets laten horen op de app. Wat mij betreft zou ik haar de volgende maal dat we weg zijn met veel plezier weer als oppas willen hebben!

Een prettige persoonlijkheid met een groot verantwoordelijkheidsgevoel
Mariska past bij herhaling via de Paarden Oppas Service op bij Elizabeth. Elizabeth vertelt: Ik heb 3 Friese paarden, een Shetlander, 2 honden, 3 katten en 2 konijnen. De Paarden Oppas Service heeft voor ons geregeld dat Mariska voor de dieren zorgt als wij met vakantie gaan. Dankzij Sandra hebben we een goede oppas waar we een goed gevoel over hebben. Het is een prettige persoonlijkheid met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ze weet van aanpakken en is heel vriendelijk en behulpzaam. Mariska zorgt goed voor de dieren en alles verloopt in goede harmonie. Wij zijn heel blij met Mariska!

Dieren supergoed verzorgd!
Karen: Afgelopen weekend heeft Judith op onze paarden en kat gepast. Dat is heel erg goed bevallen. Judith is heel prettig in de omgang, heeft me elke dag even op de hoogte gehouden. Fijn! We troffen de dieren supergoed verzorgd aan en ook het huis was keurig. Bij gelegenheid zouden we graag weer een beroep op haar doen.

Uitstekend bevallen!
Jasmijn past van tijd tot tijd op bij Karen, in Ermelo. Zij zorgt hier voor een paard, een pony, een hond en een kat.
Jasmijn: We hebben een heerlijke vier dagen gehad – alles ging heel goed en  het was een superleuke ervaring. Ik zie nu al uit naar de volgende keer!
Karen: We wilden je even laten weten dat Jasmijn super voor onze beesten en huis heeft gezorgd. We hadden daar na onze kennismaking al geen twijfels over (en jij vast ook niet), maar we wilden toch nog even bevestigen dat het ons uitstekend bevallen is.

Onze 18 paarden supergoed verzorgd!
In de winterperiode paste Lena twee weken op bij een opfokbedrijf in Duitsland. Hier zorgde zij voor 9 fokmerries, 2 jaarlingen en 7 veulens. De beheerder is supertevreden over Lena, omdat ze keihard werkt en zelf ook werk ziet liggen. Ze heeft kijk op de paarden en zorgt heel goed voor ze. Hij vindt het absoluut voor herhaling vatbaar!

Ik ben een hele blije klant!
Ilona past meerdere keren per jaar op bij Anke, waar zij zorgt voor de paarden, de hond en de kippen.
Reactie Anke: We zijn erg enthousiast over Ilona! Ze heeft het echt top gedaan en mij goed up-to-date gehouden. Alles was pico bello netjes toen we thuiskwamen. Ik kon op de foto’s zien dat mijn paarden dol op d’r waren. En de hond heeft zelfs gegeten, wat ze dus normaal niet doet als wij er niet zijn. Geweldig! Ik ben een hele blije klant en ga in september weer met een heel gerust hart weg van huis.

Je merkt aan alles dat Evy veel ervaring met paarden heeft!
Voor Maaike paste Evy op haar paarden, pony’s, honden en katten. Maaike: Evy heeft het heel goed gedaan. De Tinker werd ziek op de dag van ons vertrek, 40 graden koorts, dierenarts erbij. Koortsverlagende pasta gehad. Normaal was ik dat weekend niet weg gegaan, maar wij zouden dat weekend het 20 jarig bestaan van het bedrijf van mijn man vieren met al het personeel. Ik heb aan Evy gevraagd of zij het een probleem vond, een ziek paard, zij vond dat geen bezwaar. En heeft het hele weekend steeds verslag gedaan via app, inclusief foto’s van het zieke paard. Echt heel fijn. Je merkt aan alles dat ze veel ervaring met paarden heeft! Dus ja, echt goed bevallen. 

Echt heel blij met deze mensen!Mieke paste samen met haar man en 2 tieners (die sliepen in een tentje in de tuin) op bij Caren. Ze zorgden voor 5 paarden, 4 honden en 2 katten.
Caren: Het ziet er super netjes uit, thuis! Bij de stallen en wei ook. Heel fijn!! Zelfs de papierbak vanochtend nog ad weg gezet en weer naar binnen gehaald! Echt heel blij met deze mensen!!’

De dieren waren keurig verzorgd en alles zag er heel netjes uit!
Jessica bij herhaling op bij Fransje. Zij zorgt hier voor het paard, de geiten en de kippen. Fransje: Het is super verlopen hier met Jessica. De dieren waren keurig verzorgd, alles zag er heel netjes uit en Jessica is een erge lieverd. Een volgende keer nemen we weer graag contact met je op om haar hier te laten zijn. Ze gaf aan dat ze er zelf ook van genoten heeft.

Hier zijn wij erg dankbaar voor!
Bregje past bij herhaling via de Paarden Oppas Service op bij Wendy, waar zij zorgt voor 5 paarden, 4 katten en nog 16 boerderijdieren (hanen, kippen, ganzen, eenden en schildpadden).
Wendy: Het is ons heel goed bevallen met Bregje. Wat ons betreft voor herhaling vatbaar! Er was iets acuuts met één van de paarden en zij heeft meteen besloten om er een dierenarts bij te halen. Hier zijn wij erg dankbaar voor. Wie weet hoe het anders was afgelopen…
Een ander adresje waar Bregje via ons herhaaldelijk oppast, is bij Irma, waar zij zorgt voor 3 paarden en 7 katten. Irma: Super bevallen! We zijn heel blij met Bregje!

Super goed gedaan!
Ewald ging 3 weken op vakantie en vroeg om een paardenverzorger voor zijn 5 Quarter Horses, waaronder 2 veulens, en de schapen, geiten en kat.
Wij plaatsten Annebelle en haar partner Dirk Jan hier.
Ewald: De vakantie was heerlijk Annebelle en Dirk Jan hebben het super goed gedaan, de paarden goed onderhouden, alsmede heel het terrein. Thuiskomen was een feest!
Annebelle: Hartstikke fijn geweest en goed gegaan!

De dieren reageren zo goed op Renske – dit heb ik nog nooit meegemaakt!
Renske past bij herhaling op de dieren van Jeanne: 3 paarden, waaronder een heel onzekere ruin, 2 honden uit Roemenië, een kat en een aantal kippen.
Jeanne: Onze vakantie was heerlijk. En met Renske is alles heel erg goed gegaan. Honden waren overduidelijk dol op haar, paarden super relaxed, poes heeft zich zelfs op de foto laten zetten. En het huis was lekker schoon, ook wel heel erg fijn. Onze hond Noodles heeft haar nog dagen gemist. Dat heb ik nog nooit meegemaakt, het is bepaald geen allemansvriend!

Ik heb echt ongelooflijk veel vertrouwen in Vivienne
Vivienne paste op de dieren van Karen: Vivienne was weer geweldig! Het was best lastig met die harde koude wind, maar de paarden en poes zijn desondanks vertroeteld. Ze heeft weer zoveel voor ons gedaan. Ik heb echt ongelooflijk veel vertrouwen in haar. Vind het dan ook zo jammer dat ze in de zomer niet kan komen. Maar met Jolanda zal het vast ook wel goed komen.
In juni paste Jolanda ruim 2 weken op bij Karen. Karen: Gisteren zijn we teruggekomen van vakantie. Ik wilde even melden dat we heel tevreden zijn over Jolanda. Ze heeft heel goed voor de paarden en onze kat gezorgd. Als ze ergens over twijfelde nam ze contact met ons op en dat vonden we heel fijn. Ze mag bij ons graag weer oppassen. 

Moniek weet wat ze doet en doet voelt voor mij heel fijn
Moniek zorgt regelmatig voor de Quarter Horses, Shetlanders, hond, kat, geiten, kippen, cavia’s en konijnen  van Judy.
Judy: Ik ben heel blij met Moniek! Ik maakte me door de ijzige kou wel zorgen om onze oude pony en onze nieuwe pony omdat die net geschoren is. Ik heb daarom wat app contact met Moniek gehad, maar ik had al snel door dat zij alles helemaal onder controle had. Zij weet wat ze doet en doet voelt voor mij heel fijn. Wat een topper!!
Tijdens sommige vakanties past Moniek ook op de twee jonge kinderen van Judy. Judy vertelt: Moniek vond het leuk om te doen. Ze heeft veel samen met mijn dochter gedaan met de paarden. De kinderen vonden het heel leuk!!

Absoluut voor herhaling vatbaar!
Bij herhaling past Pieternel op bij Chita, waar ze zorgt voor een paard, een pony, 2 honden en kippen.
Chita: Alles is heel goed gegaan afgelopen weekend. We zijn superblij met Pieternel (‘t is ook gewoon een hele aardige meid). Absoluut voor herhaling vatbaar!

Heel goed bevallen!
Ria ging 2 maanden weg en daar zorgde Moniek voor 3 Friese paarden, een hond, een kat én een Bed & Breakfast, waar regelmatig gasten kwamen! Dat is beide partijen erg goed bevallen!

Perfecte match!
Jasmijn past bij herhaling op de 3 paarden en 3 honden van Rebecca.
Rebecca: Super, super, super! Een perfecte match – Jasmijn is een hele leuke griet die erg goed is met de paarden (en de honden!). Samen met haar vriend een ontzettend leuk stel!