Kijk ook eens bij onze Referenties op Ratecard!

Ik ben hartstikke blij met Evelien!
Mireille heeft 3 paarden, 3 katten en wat kippen. Evelien zorgde voor haar dieren toen Mireille met vakantie ging. Mireille: Evelien is fantástisch! Ik had meteen een goed gevoel over haar en heb geen moment aan haar getwijfeld. Ik heb echt alles los kunnen laten en heb genoten, zowel tijdens als na de vakantie, want Evelien had heel goed voor de paarden gezorgd, alles was netjes en ze had zelfs een cake voor ons gebakken! Ik ben hartstikke blij met haar en heb haar meteen gevraagd voor volgend jaar (en tussendoor af en toe een weekendje!).

Voortreffelijk!
Daniël en Yolanda zorgen voor de dieren van Sandra P, wanneer die op vakantie gaat. Er zijn 2 paarden, 3 ezels, katten, eenden, ganzen en kippen. Reactie Sandra P: Hoi Sandra, Yolanda en Daniël hebben voortreffelijk voor de dieren gezorgd. En alles heel netjes achter gelaten. Alles Pico Bello?. Heel sympathieke mensen. Op naar de volgende keer!
Bedankt Sandra, voor de goede zorgen!?

Een schat en een parel
Winny had Romy als Hippische Verzorger. Romy zorgde hier voor een paard, een pony en twee honden.
Reactie Winny: Romy heeft de eerste oppastermijn erop zitten en alles is naar alle en ieders tevredenheid ontzettend goed gegaan.
Ze heeft onze paarden en honden top verzorgd. Bij thuiskomst hoefde ik alleen nog maar ’s avonds de paarden op stal te zetten. Zelfs het voer had ze al in de bakken gedaan.
Het huis was super netjes wat heel wat wil zeggen, buiten wonend met twee wilde honden die ze overigens goed de baas is.
Kortom, we zijn heel enthousiast over haar en leggen de volgende keer (trouwens deze keer ook al) ons have en goed met een gerust hart in haar handen. Ze is een schat en een parel.
Volgende termijnen zal ik z.s.m. doorgeven!

Jij hebt ons de vakantie teruggegeven!
Irma heeft 3 paarden en 7 katten. Dagmar zorgde voor haar dieren toen zij op vakantie ging. Irma vertelt: Alles is helemaal naar wens gegaan.
Dagmar had zelfs een bloemetje achter gelaten?

Absoluut voor herhaling vatbaar! Wat heb jij toch geweldige mensen om jou heen verzameld! Wij maken graag weer gebruik van jouw service met onze volgende vakantie.
Dankjewel, jij hebt ons de vakantie terug gegeven!

Echt super!
Irma paste op de paarden van Hannie, toen die op vakantie ging.
Hannie: Irma is een hele sympathieke vrouw. Haar energie is nog wat beperkt, aangezien zij herstellende is van een ziekte, maar ze kan goed doseren en een opdracht met 2 paarden is prima te doen voor haar. Ze heeft het heel goed gedaan, echt super!! Ze heeft goed contact gehouden en ze appte op een gegeven moment ook met de vraag of ze de paarden wat langer buiten mocht laten omdat het zulk mooi weer was. We hebben camera’s in de stallen, dus we konden zien dat ze de paarden telkens keurig op tijd binnen/buiten zette. De stallen hield ze goed bij en het huis was nog netter en schoner dan toen we weggingen! Het ene paard moest iedere morgen een half uur in de stapmolen en dat deed Irma probleemloos. Heel blij mee! In oktober mag ze weer komen!

Echt een uitkomst voor ons!
Pieternel past bij herhaling op paarden, honden en kippen van Chita.
Chita vertelt: Wij en onze beestjes zijn inmiddels dol op Pieternel. Ze is heel goed en leuk met onze superondeugende hond en voor ons is ’t met een gerust gevoel weggaan. Dus wij hebben dankzij jou en haar het afgelopen half jaar super tripjes kunnen maken. Echt een uitkomst voor ons! We hopen dat ze nog lang beschikbaar blijft als onze oppas want ze past zo goed bij onze beestjes. Voorlopig komt dat vast goed want we mochten ook voor volgend jaar weer een beroep op haar doen!

Heerlijk thuiskomen zo!
Renate zorgde voor de 2 KWPN-ers, de hond en de kat van Mieke, in Poortvliet. Mieke vertelt: De vakantie was heerlijk. Het weer thuiskomen ook. Renate heeft echt haar best gedaan. En vertelde zo enthousiast over alles wat ze had meegemaakt dat de overdracht wel een uur duurde! Ze heeft het super gedaan. Ze heeft zelfs het personeel van de Welkoop in het bestand laten uitzoeken welk merk muesli wij gebruiken. De paarden stonden er super bij!

Inge is heel precies en secuur
Karen: Inge heeft geweldig voor onze KWPN-er, Shetlander, hond en kat gezorgd. Wat hebben wij het getroffen met haar! Alles keurig netjes en schoon aangetroffen, binnen en in/rondom de stallen. Daarnaast hebben we op ons verzoek elke dag even heel gezellig contact gehad over de dieren. Zo wisten we dat alles thuis op rolletjes verliep. Inge is heel precies en voert alle werkzaamheden heel secuur uit. Dat waarderen we zeer en we zijn dan ook heel blij dat ze in oktober weer een paar dagen komt oppassen!

Super blij!
Caroline heeft 2 paarden, 2 honden en een kat. Ze zegt: Wil even laten weten dat we super blij zijn met Robin. Ze heeft het super gedaan en regelmatig iets laten horen op de app. Wat mij betreft zou ik haar de volgende maal dat we weg zijn met veel plezier weer als oppas willen hebben!

Een prettige persoonlijkheid met een groot verantwoordelijkheidsgevoel
Mariska past bij herhaling via de Paarden Oppas Service op bij Elizabeth. Elizabeth vertelt: Ik heb 3 Friese paarden, een Shetlander, 2 honden, 3 katten en 2 konijnen. De Paarden Oppas Service heeft voor ons geregeld dat Mariska voor de dieren zorgt als wij met vakantie gaan. Dankzij Sandra hebben we een goede oppas waar we een goed gevoel over hebben. Het is een prettige persoonlijkheid met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ze weet van aanpakken en is heel vriendelijk en behulpzaam. Mariska zorgt goed voor de dieren en alles verloopt in goede harmonie. Wij zijn heel blij met Mariska!

Een topper!
Monique zorgde tijdens Hannies vakantie voor haar paarden. Hannie: Moniek heeft het bijzonder goed gedaan! Ze heeft aan een half woord genoeg, werkt nauwkeurig en netjes. Daarnaast is het een erg sympathieke meid en lief voor de paarden. We waren heel gerust tijdens onze vakantie want we hadden echt vertrouwen in haar. Dus kortom, een topper!

Dieren supergoed verzorgd!
Karen: Afgelopen weekend heeft Judith op onze paarden en kat gepast. Dat is heel erg goed bevallen. Judith is heel prettig in de omgang, heeft me elke dag even op de hoogte gehouden. Fijn! We troffen de dieren supergoed verzorgd aan en ook het huis was keurig. Bij gelegenheid zouden we graag weer een beroep op haar doen.

Prima oppas!
Ingeborg: Vrijwel iedere maand ga ik een aantal dagen op zakenreis naar verre landen. Winnie zorgt dan voor mijn 2 Arabieren, mijn Hannoveraan, hond, 10 katten, kippen en kuikens en pauwen. Zij is een prima oppas – doet het erg goed!
Winnie: Leuke plek, fijne mensen en een heerlijke beestenboel! Ontzettend lieve, zachtmoedige paarden. Leuk om ze gedurende de dagen steeds beter te leren kennen!

Uitstekend bevallen!
Jasmijn past van tijd tot tijd op bij Karen, in Ermelo. Zij zorgt hier voor een paard, een pony, een hond en een kat.
Jasmijn: We hebben een heerlijke vier dagen gehad – alles ging heel goed en  het was een superleuke ervaring. Ik zie nu al uit naar de volgende keer!
Karen: We wilden je even laten weten dat Jasmijn super voor onze beesten en huis heeft gezorgd. We hadden daar na onze kennismaking al geen twijfels over (en jij vast ook niet), maar we wilden toch nog even bevestigen dat het ons uitstekend bevallen is.

Onze 18 paarden supergoed verzorgd!
In de winterperiode paste Lena twee weken op bij een opfokbedrijf in Duitsland. Hier zorgde zij voor 9 fokmerries, 2 jaarlingen en 7 veulens. De beheerder is supertevreden over Lena, omdat ze keihard werkt en zelf ook werk ziet liggen. Ze heeft kijk op de paarden en zorgt heel goed voor ze. Hij vindt het absoluut voor herhaling vatbaar!

Ik ben een hele blije klant!
Ilona past meerdere keren per jaar op bij Anke, waar zij zorgt voor de paarden, de hond en de kippen.
Reactie Anke: We zijn erg enthousiast over Ilona! Ze heeft het echt top gedaan en mij goed up-to-date gehouden. Alles was pico bello netjes toen we thuiskwamen. Ik kon op de foto’s zien dat mijn paarden dol op d’r waren. En de hond heeft zelfs gegeten, wat ze dus normaal niet doet als wij er niet zijn. Geweldig! Ik ben een hele blije klant en ga in september weer met een heel gerust hart weg van huis.

Je merkt aan alles dat Evy veel ervaring met paarden heeft!
Voor Maaike paste Evy op haar paarden, pony’s, honden en katten. Maaike: Evy heeft het heel goed gedaan. De Tinker werd ziek op de dag van ons vertrek, 40 graden koorts, dierenarts erbij. Koortsverlagende pasta gehad. Normaal was ik dat weekend niet weg gegaan, maar wij zouden dat weekend het 20 jarig bestaan van het bedrijf van mijn man vieren met al het personeel. Ik heb aan Evy gevraagd of zij het een probleem vond, een ziek paard, zij vond dat geen bezwaar. En heeft het hele weekend steeds verslag gedaan via app, inclusief foto’s van het zieke paard. Echt heel fijn. Je merkt aan alles dat ze veel ervaring met paarden heeft! Dus ja, echt goed bevallen. 

Echt heel blij met deze mensen!
Mieke paste samen met haar man en 2 tieners (die sliepen in een tentje in de tuin) op bij Caren. Ze zorgden voor 5 paarden, 4 honden en 2 katten.
Caren: Het ziet er super netjes uit, thuis! Bij de stallen en wei ook. Heel fijn!! Zelfs de papierbak vanochtend nog ad weg gezet en weer naar binnen gehaald! Echt heel blij met deze mensen!!’

De dieren waren keurig verzorgd en alles zag er heel netjes uit!
Jessica bij herhaling op bij Fransje. Zij zorgt hier voor het paard, de geiten en de kippen. Fransje: Het is super verlopen hier met Jessica. De dieren waren keurig verzorgd, alles zag er heel netjes uit en Jessica is een erge lieverd. Een volgende keer nemen we weer graag contact met je op om haar hier te laten zijn. Ze gaf aan dat ze er zelf ook van genoten heeft.

Hier zijn wij erg dankbaar voor!
Bregje past bij herhaling via de Paarden Oppas Service op bij Wendy, waar zij zorgt voor 5 paarden, 4 katten en nog 16 boerderijdieren (hanen, kippen, ganzen, eenden en schildpadden).
Wendy: Het is ons heel goed bevallen met Bregje. Wat ons betreft voor herhaling vatbaar! Er was iets acuuts met één van de paarden en zij heeft meteen besloten om er een dierenarts bij te halen. Hier zijn wij erg dankbaar voor. Wie weet hoe het anders was afgelopen…
Een ander adresje waar Bregje via ons herhaaldelijk oppast, is bij Irma, waar zij zorgt voor 3 paarden en 7 katten. Irma: Super bevallen! We zijn heel blij met Bregje!

Super goed gedaan!
Ewald ging 3 weken op vakantie en vroeg om een paardenverzorger voor zijn 5 Quarter Horses, waaronder 2 veulens, en de schapen, geiten en kat.
Wij plaatsten Annebelle en haar partner Dirk Jan hier.
Ewald: De vakantie was heerlijk Annebelle en Dirk Jan hebben het super goed gedaan, de paarden goed onderhouden, alsmede heel het terrein. Thuiskomen was een feest!
Annebelle: Hartstikke fijn geweest en goed gegaan!

De dieren reageren zo goed op Renske – dit heb ik nog nooit meegemaakt!
Renske past bij herhaling op de dieren van Jeanne: 3 paarden, waaronder een heel onzekere ruin, 2 honden uit Roemenië, een kat en een aantal kippen.
Jeanne: Onze vakantie was heerlijk. En met Renske is alles heel erg goed gegaan. Honden waren overduidelijk dol op haar, paarden super relaxed, poes heeft zich zelfs op de foto laten zetten. En het huis was lekker schoon, ook wel heel erg fijn. Onze hond Noodles heeft haar nog dagen gemist. Dat heb ik nog nooit meegemaakt, het is bepaald geen allemansvriend!

Ik heb echt ongelooflijk veel vertrouwen in Vivienne
Vivienne paste op de dieren van Karen: Vivienne was weer geweldig! Het was best lastig met die harde koude wind, maar de paarden en poes zijn desondanks vertroeteld. Ze heeft weer zoveel voor ons gedaan. Ik heb echt ongelooflijk veel vertrouwen in haar. Vind het dan ook zo jammer dat ze in de zomer niet kan komen. Maar met Jolanda zal het vast ook wel goed komen.
In juni paste Jolanda ruim 2 weken op bij Karen. Karen: Gisteren zijn we teruggekomen van vakantie. Ik wilde even melden dat we heel tevreden zijn over Jolanda. Ze heeft heel goed voor de paarden en onze kat gezorgd. Als ze ergens over twijfelde nam ze contact met ons op en dat vonden we heel fijn. Ze mag bij ons graag weer oppassen. 

Moniek weet wat ze doet en doet voelt voor mij heel fijn
Moniek zorgt regelmatig voor de Quarter Horses, Shetlanders, hond, kat, geiten, kippen, cavia’s en konijnen  van Judy.
Judy: Ik ben heel blij met Moniek! Ik maakte me door de ijzige kou wel zorgen om onze oude pony en onze nieuwe pony omdat die net geschoren is. Ik heb daarom wat app contact met Moniek gehad, maar ik had al snel door dat zij alles helemaal onder controle had. Zij weet wat ze doet en doet voelt voor mij heel fijn. Wat een topper!!
Tijdens sommige vakanties past Moniek ook op de twee jonge kinderen van Judy. Judy vertelt: Moniek vond het leuk om te doen. Ze heeft veel samen met mijn dochter gedaan met de paarden. De kinderen vonden het heel leuk!!

Absoluut voor herhaling vatbaar!
Bij herhaling past Pieternel op bij Chita, waar ze zorgt voor een paard, een pony, 2 honden en kippen.
Chita: Alles is heel goed gegaan afgelopen weekend. We zijn superblij met Pieternel (‘t is ook gewoon een hele aardige meid). Absoluut voor herhaling vatbaar!

Heel goed bevallen!
Ria ging 2 maanden weg en daar zorgde Moniek voor 3 Friese paarden, een hond, een kat én een Bed & Breakfast, waar regelmatig gasten kwamen! Dat is beide partijen erg goed bevallen!

Perfecte match!
Jasmijn past bij herhaling op de 3 paarden en 3 honden van Rebecca.
Rebecca: Super, super, super! Een perfecte match – Jasmijn is een hele leuke griet die erg goed is met de paarden (en de honden!). Samen met haar vriend een ontzettend leuk stel!