paarden oppas service.nl bewerktAlgemene Informatie
De PAARDEN OPPAS SERVICE is een bemiddelingsbureau voor paardenhouders en professionele paardenverzorgers. Onze verzorgers zijn goed opgeleid en hebben gedegen kennis van paarden en ruime ervaring met het verzorgen van deze mooie dieren.

Gedurende jouw afwezigheid worden je paarden en eventuele andere huisdieren verzorgd en blijft je huis of gastenverblijf bewoond. Door de inzet van een interne oppas c.q. verzorger krijgen je paarden de persoonlijke aandacht die je hen zelf ook graag geeft en kunnen ze bovendien in hun eigen omgeving verblijven. Gewoontes blijven gehandhaafd waardoor jouw afwezigheid minimale stress oplevert.

Je hoeft niet vlak voor je vertrek je paarden te verplaatsen naar een tijdelijke behuizing, wat de stress aanzienlijk reduceert, zowel voor je paarden als voor jouzelf! Onze verzorgers beschikken over bewezen ervaring en werken geheel volgens jouw instructies. Indien je dit wenst is het mogelijk dat je paarden gelongeerd of bereden worden. Permanent toezicht is gewaarborgd omdat de oppas in principe in jouw huis, jouw gastenverblijf of op jouw terrein verblijft. Aanvullende wensen op hippisch gebied of bijvoorbeeld het beantwoorden van je telefoon en het bijhouden van de tuin zijn bespreekbaar.

Wanneer je een opdracht bij ons plaatst selecteren wij de verzorger die, ons inziens, het beste past bij deze specifieke opdracht. Indien de verzorger de opdracht aan wil nemen stellen wij de verzorger schriftelijk aan jou voor. In de meeste gevallen volgt daarop een kennismakingsgesprek. Als jullie met elkaar tot overeenstemming komen, kan je de verzorger instrueren. Om bij het maken van de afspraken niets te vergeten, sturen wij een handleiding waarop je jouw draaiboek kunt baseren. Hierin staan bijvoorbeeld de contactgegevens van jouw dierenarts en hoefsmid, voerschema, eventueel medicijngebruik, de volgorde van voeren of naar de wei/stal brengen e.d.

Opdrachten kunnen het gehele jaar in heel Nederland (én daarbuiten) worden uitgevoerd.

Meer informatie? Ga naar de submenu’s bovenaan de pagina of neem contact met ons op via het contactformulier of de telefoon!

Meer informatie?

3 + 5 = ?

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en meld je aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Facebook