Paarden Fanaat Stage te Nijmegen

Zoek jij een werk-/afstudeerstageplek? Quus.nl heeft een plek voor je!

Vakgebied:
Communicatie
Nieuw media
ICT, website en digital
Commerciële Economie
Administratief medewerker

Tijdvak: 
6 maanden startend in overleg

Niveau:  MBO, HBO

De organisatie Je maakt deel uit van een klein maar zeer effectief team dat online marketing en e-commerce activiteiten ontplooit. In dit bijzondere geval zul je nauw samenwerken met hippisch ondernemer 2012 Manege ’t Halster om van QUUS één van de beste online ruitershop van Nederland te maken. Je eet van twee walletjes. Aan de ene kant (online) marketing en aan de andere kant kennis en ervaring van de manege. Benieuwd naar de shop? Bekijk QUUS.nl. Benieuwd naar de manege? Bekijk halster.nl. Een werkplek waar je jouw ideeën rondom online winkelen uitprobeert. Werkplek is dan wellicht niet het juiste woord, eerder een speelplek. Een jong startend bedrijf, in goed Nederlands een start-up, met ruimte voor eigen initiatief, zelfstandigheid en enthousiast ondernemerschap. Ben je attent? Dan zit je bij ons goed.
Wat ga je doen? Dat bepaal jij. In overleg kijken we naar wat jij wilt halen uit je stage. Weet dat de basis content is. In samenwerking met het team creëer jij fantastische content. Vanaf dag één draai je mee in de publicatie activiteiten en zal het leerwerkplek op maat op jou afgestemd zijn. Content is een breed begrip. Met andere woorden gaat het om de productie van teksten, data, foto’s en video’s. Jij bedenkt, creëert en publiceert.
Afhankelijk van je wensen kan dit het volgende voor je betekenen:
– Foto/video bewerking en dit publiceren.
– Dagelijks verfrissende en prikkelende teksten schrijven.
– Mailcampagnes opzetten, evalueren en verbeteren.
– Social campagnes opzetten naar je fanbase.
– Landingspagina’s conform de SEO strategie publiceren.
– Aansprekende blogs schrijven.
– Informatie van producten verzamelen en verrijken.

Op zoek naar een concrete opdracht? Geen probleem. Graag zelfs. Een start-up is altijd op zoek naar antwoorden. Graag komen we met je in contact om de mogelijkheden voor een stage opdracht te bespreken.

Wat kun jij? Heel veel. Natuurlijk. Maar het begint bij motivatie. Je hebt dus iets met paarden. En iets met online shoppen of marketing. Maar we vragen meer:
– Je bent een teamplayer én zelfstandig sterk.
– Je schrijft foutloos Nederlands. Kennis van de Nederlandse taal op het gebied van woordspelingen, gezegdes en spreekwoorden is een pré.
– Kennis van design gerelateerde activiteiten zoals fotoshop en illustrator is een pré.
– Niet vies van online technieken. We zijn een digitaal bedrijf. Jouw werk wordt gebruikt met de laatste webtechnieken. Daar schrik je niet van.

Solliciteer direct
Sfeerimpressie? Bel een stagiair, 024 – 3031005.

Interessant? Stuur jouw motivatie en cv naar info@rokxgroup.com.