Paarden Oppas Service bij de KNHS

Bijzonder hippisch evenement eind oktober

Sandra Oprel van de Paarden Oppas ServiceZien wij jou bij Kasteel Keukenhof?

Als rasechte paardenliefhebber ken je natuurlijk hippische evenementen als Horse Event, EquiDay en Outdoor Brabant. Maar nu is er iets nieuws!
Aanstaande vrijdag en zaterdag, 27 en 28 oktober 2017, is het tijd  voor de Horse Exclusive Xperience! De première voor Nederland – mis het niet! Dit nieuwe hippisch evenement vindt plaats op een schitterende locatie: het landgoed van Kasteel Keukenhof in Lisse!! Tijdens dit evenement worden alle aspecten binnen de paardensport in één weekend bij elkaar gebracht tijdens allerlei workshops, presentaties en andere activiteiten. Door een grote diversiteit aan exposanten is dit evenement bedoeld voor iedereen die iets met paarden heeft. Het is een totaalevenement voor de gehele paardensportwereld. Tijdens het weekend presenteren exposanten alle soorten producten en diensten die er binnen de paardensportwereld te vinden zijn. Denk aan alle producten voor zowel ruiter als paard, diensten en producten aangaande de gezondheid, fitheid en het vervoer van het paard, maar ook het paard in het sociale leven zal hier onderdeel van uitmaken. Denk hierbij aan trouwen en paarden, op vakantie gaan en paarden, paardenfotografie en paardengeschenken.

De toegangsprijs is 10 euro (per dag) en als je je ticket online koopt, krijg je er een gratis parkeerticket bij en je maakt kans op een fotoshoot van jouw paard/pony aangeboden door Hypofocus, 2 kaarten voor Jumping Amsterdam en de eerste 500 bezoekers ontvangen een mooi gevulde goodybag!

Dit evenement is volledig gebaseerd op het bouwen van een platform waar voor iedereen volledige informatie en adviezen gericht op de paardenwereld verkrijgbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan voedingsexperts, medische specialisten, topruiters. Binnen de groep sportruiters in Nederland is er al een lange tijd vraag naar een evenement waar ook zij voor de belangrijke producten voor ruiter en paard kunnen informeren. Tevens zullen er presentaties en lezingen gegeven worden door bekende ruiters en andere experts.
Ook hier zal de Paarden Oppas Service aanwezig zijn met een stand, om al je vragen met betrekking tot onze unieke bemiddelingsdienst te beantwoorden. Zien we je daar?

Voor de Horse Exclusive Xperience verlootte de Paarden Oppas Service ook twee toegangskaartjes. Deze zijn gewonnen door Margreet Degen. Margreet, veel plezier op de beurs en leuk dat je langskomt bij onze stand! Tot dan!

Wil je geen acties missen (verlotingen van tickets, ons wekelijkse weetje, leuke filmpjes en wetenswaardigheden over paarden), volg dan de Paarden Oppas Service op Facebook!

Stand Paarden Oppas Service bij Paard en Koets