De beste oppas die we ons hadden kunnen wensen!

Vivienne past bij herhaling op het paard, de pony, de hond en de kat van Karen.

Wat een geweldige lieve oppas hebben wij getroffen! Ze heeft supergoed voor de paarden en de kat gezorgd. Ze heeft geanticipeerd op situaties die de paarden zouden kunnen verontrusten (onweer, pinken vangen bij de buren) en heeft daarbij de kans op blessures bij mijn paard (met kwetsbare hals) voorkomen. Mijn KWPN-er heeft 3 x zijn hals op slot gehad door schade aan een halswervel en mag daarom niet vastgebonden worden.

Daarnaast troffen we alles spic & span aan thuis. Schoner dan toen we vertrokken en ook de was had ze nog voor ons gedaan. Ook buiten heeft ze meer werk verzet dan we hadden afgesproken.

We hopen van harte dat ze vaker bij ons komt oppassen. In ieder geval kan ik haar bij iedereen aanbevelen. Ze heeft veel verstand van paarden, handelt zoals jij dat wil zonder haar eigen verstand uit te schakelen. Bovendien is ze een fijn persoon met wie we tijdens de vakantie ook goed contact hebben gehad.

Kortom de beste oppas die we ons hadden kunnen wensen! Dank dat je ons aan haar hebt voorgesteld!

Heeeeel goed bevallen!

Margo paste in 2017 tot twee keer toe op bij Angelique, waar zij zorgde voor 2 paarden, een pony en 2 honden.

Angelique: 

We hebben het oppassen van Margo als super ervaren!

Bij thuiskomst lag en stond alles er super bij. Margo hadden ook op ons gewacht tot we thuis waren , en dat was pas tegen 12 uur ’s nachts!

Onze grootste zorg was onze ” moeilijke” hond, en dat heeft Margo erg goed aangepakt. We zijn heel blij dat ze van de zomer weer twee weken kan komen oppassen.

Kortom, heeeeel goed bevallen!

Fijn zo’n oppas waar je op kan vertrouwen

Lena paste op de 4 paarden, 2 honden, 3 katten en de kippen van Marcel en Wendy, in Drenthe.

Marcel: We hebben een heerlijke korte en onbezorgde vakantie gehad en Lena heeft prima opgepast!
Alles was keurig, zoals we het hadden achter gelaten en onze beestjes, paarden, honden, katten en kippen zijn goed verzorgd.
Lena heeft het volgens eigen zeggen ook erg naar haar zin gehad en kijkt al uit naar de volgende periode.
Fijn zo’n oppas waar je op kan vertrouwen en je een goed gevoel geeft tijdens en na je vakantie.
Wij zijn heel gelukkig met haar en kijken zelf ook al weer uit naar onze volgende vakantie!

Ik kan me geen beter oppas wensen!

Kees paste op de dieren van Lisette: 2 paarden, 3 honden en een kat.

Kees: Volgens mij waren ze wel tevreden. Ze kwamen binnen en toen zei Lisette dat ik het schoner had in huis dan zijzelf.
Het grootste probleem had ik met Mara (de grootste hond), die ging overal naar binnen als je even buiten was bij de paarden om het kattenvoer te zoeken en ze kreeg alle deuren open. Na vele pogingen en teleurstellingen voor mij had ik het eindelijk gewonnen door met een touwtje 2 deuren aan elkaar vast te binden en zo kon ze niet naar binnen. Lisette moest er bij terugkomst hartelijk om lachen en heeft er een foto van genomen. Verder op de donderdag tijdens de herfststorm ben ik anderhalf uur achter de bloempotten om huis gelopen en een dekzeil  wat over de kuilbalen lag opnieuw vastgemaakt.
Het kleine hondje (Diesel) werd ’s avonds op tafel gezet omdat ze met hem wilden knuffelen, maar Diesel kroop snel naar mij en kroop dicht tegen mij aan. Een beter bewijs konden ze niet krijgen zeiden ze, want zo bleek dat ik goed op de dieren had gepast.

Lisette: Helemaal top! Kees is een rustige, vriendelijke oppas die goed met dieren om kan gaan. Mijn hondje diesel wilde bij kees blijven zitten terwijl zijn “moeder” (m’n dochter) hem riep en dat zegt wel wat. Het huis was keurig opgeruimd en schoon. De stallen en de wei helemaal schoon. Ik kan me geen beter oppas wensen. Super gewoon! 

Erg in mijn nopjes met Kees!

Onze Hippische Verzorger Kees paste in Friesland op 3 paarden en 2 katten. Reactie paardenhouder nadien: Het was heerlijk om er even tussenuit te zijn! Ik was ook echt weg want heb me nauwelijks zorgen gemaakt over de paarden. Ben erg in mijn nopjes met Kees, hij is een betrouwbare, servicegerichte man met een goed oog voor de paarden. Alles zag er keurig uit bij terugkomst, kan echt geen punt van kritiek bedenken. Heel tevreden klant dus! Als ik weer oppas nodig heb, weet ik jullie te vinden.

100 % goed verlopen

Berna ging op vakantie en liet haar paarden en honden verzorgen door Rilana, onze hippische verzorgster uit Lochem.

Berna: De oppasperiode is 100 % goed verlopen. De dieren zijn uitstekend verzorgd en geknuffeld en ze hebben ons bijna niet gemist. Een volgende keer hebben we dan ook geen stress meer en laten vol vertrouwen alles onze dieren over aan Rilana.
Tot de volgende keer.

Rilana: Ik heb een prettige oppasperiode gehad. Leuke dieren en mooie omgeving.
Wat voor mij ook prettig was, is dat ik tussendoor ook even bij mijn eigen paarden kon kijken.
Berna en Rick zijn erg leuke mensen waar ik het goed mee kan vinden. 

Bedankt voor de bemiddeling van deze bijzondere, vriendelijke en spontane dierenvriendin!

Irene, paardenhoudster uit België, kreeg van ons Orpha als oppas voor haar 7 pony’s, 6 honden, de kippen, konijnen en vissen.

Irene: Wow , wij kwamen vandaag thuis van vakantie en wij waren meer dan aangenaam verrast! Orpha is niet alleen een hele leuke vlotte jonge vrouw die goed met dieren is! Ze had zelfs ons huis helemaal gepoetst, de was weggewerkt en onze dieren verliefd op haar gemaakt. Onze hond die erg bang is van vreemde mensen loopt verloren rond en mist haar nu al ????. Alles binnen en buiten zag er super netjes uit, wat een fijne thuiskomst zeg. Ze had een akkefietje tussen de honden prima opgelost en de honden lagen allemaal op een schoon matje. De hondenbadjes waren gevuld met water tijdens de warme dagen en overal stonden bakken gevuld met water.

Alle dieren zijn happy met haar ???? en wij ook!
Dit is zeker voor herhaling vatbaar en ik hoop voor haar ook. Zij houdt echt van dieren.

Bedankt voor de bemiddeling van deze bijzondere, vriendelijke en spontane dierenvriendin! Ze is een heel toffe vrouw die we zeer vertrouwen met onze dieren en ons huis. De dieren hebben het heel goed gehad en ook hun stallen en kooien/kennels/benches zagen er heel goed verzorgd uit. Heel erg bedankt voor weer al een geslaagde bemiddeling. 

Groetjes Irene

Wees zuinig op Michèle!

Ineke uit Hellendoorn, eigenaar van Horse Guidance ging een weekje weg en onze Hippische Verzorger Michèle paste op haar paarden, hond en kat.

Ineke was zeer tevreden over het hele proces van de intake en bemiddeling bij de Paarden Oppas Service:

Je bedrijf is professioneel opgezet, Sandra!! Mijn complimenten.

Dank voor het fijne gesprek, je snelle handelen en het invullen van de formulieren.

Alles is zo goed en overzichtelijk geregeld! 

 

Lees hier Ineke’s reactie bij terugkomst:

KON NIET BETER met Michèle!

Alle beestjes zijn rustig en ook op haar gericht. Kon echt zien dat ze een band met hen had opgebouwd.

Dus ja, mocht ik weer weggaan, dan graag Michèle als oppas!

Hoe kwam ik thuis? Het huis is aan kant, de vloer gestofzuigd, de kapschuur geveegd (en met de daar ook loslopende paarden en de hooi aanvoer is dat een hele lap om te vegen), de was gedraaid, de vaatwasmachine, etc…. 

Echt Sandra, als ik je een tip mag geven: wees zuinig op Michèle 😉

Lof wie lof toekomt: zet mijn referentie in waar je wilt!

 

Op dit moment ben ik blij weer thuis te zijn.

Zodra ik de kriebels krijg om anderen te bezoeken, waar ook ter wereld, dan hoor je van mij.

Ik denk zelfs dat ik de termijn van vertrek afstem op Michèle’s mogelijkheden… 

Maar voorlopig blijf ik heerlijk thuis, met een gerust hart dat ik weg kan wanneer ik wil. Dat vrijheidsgevoel wat POS me biedt is me heel dierbaar!

Horse Guidance

Jeanne, paardenhouder uit Noord-Holland, vertelt:

Wat was het fijn om Elvira in ons huis te hebben! Vooraf hadden we er een heel goed gevoel bij en dat is helemaal bevestigd. Tijdens onze vakantie kregen we al een paar fijne berichtjes en onze thuiskomst was super prettig. De honden waren blij om ons te zien, maar hadden zich duidelijk ook aan Elvira gehecht. De paarden stonden er super en relaxed bij. Het huis was schoon en de stallen waren erg netjes uitmest. Er stond zelfs een bloemetje op tafel en Elvira heeft toen wij al thuis waren nog de mest uit de wei gehaald zodat ik niet meteen aan werk hoefde: zo ontzettend fijn en attent.

Wij hebben een hele fijne vakantie gehad en dat kwam ook omdat we zeker wisten dat het thuis op rolletjes liep. We zijn echt heel erg blij met Elvira!

Meranda zorgt er voor dat we met een gerust hart weg kunnen

Dave, een paardenhouder uit Drenthe, maakt bij herhaling gebruik van de diensten van de Paarden Oppas Service. Meranda past dan op zijn 3 paarden, 4 katten, de kippen en af en toe een logeerhondje.

We hebben een fijn weekend gehad op Texel. Meranda, haar man Dick en haar dochter Sanne hebben onze paarden en ons logeerhondje weer uitstekend verzorgd. Dick heeft zelfs de gootsteen ontstopt. Meranda zorgt er voor dat we met een gerust hart weg kunnen en we hopen dat ze ook in de toekomst weer beschikbaar zal zijn als we er even tussen uit willen.

Absoluut tevreden!

Claudia, paardenhouder die gebruik heeft gemaakt van de Paarden Oppas ServiceClaudia, paardenhouder uit Groningen:

We hebben een super vakantie gehad! En we zijn wederom erg tevreden over Meranda. Alles weer prima verzorgd: de 2 paarden, 2 honden, 2 katten en de kippen. Ze appte me dat Bo (één van de honden) waarschijnlijk gestoken was door een insect (vermoedelijk een wesp) en daardoor een wat geïrriteerde plek op haar hoofd had. Ik heb haar gezegd dat ze ermee naar de dierenarts kon gaan als ze het niet vertrouwde. Dit heeft ze dus ook gedaan.

Ik vind het prettig dat Meranda de verantwoording neemt, ook als er iets met de dieren aan de hand is en ze me dan even op de hoogte houdt.
De dieren reageren ook goed op haar. Vooral aan de honden is dat te merken. Ze zijn laaiend enthousiast als ze komt!
Kortom: absoluut tevreden!

Dikke pluim voor jullie!

Arline met haar Tinker (foto Paarden Oppas Service)Lodette, paardenhouder uit Apeldoorn, over Peter & Sandra:

Natuurlijk was alles okay bij thuiskomst, dat kan toch niet anders door jullie goede zorgen! Spiff (de hond, red.) heeft genoten en de paarden waren ook zo tevreden!

Wij kwamen rond 1.00 uur in de nacht terug en ik mocht direct zaterdag weer met mijn opleiding verder dus het was zaaaalig dat alles er zo keurig bij lag. Dikke pluim voor jullie! Ook je “liefdesbrief” bij thuiskomst was heel fijn.

Wij zijn vol lof over jullie en promoten jullie overal. Het is zo fijn om te weten dat alles thuis verder doorloopt zonder hoofdbrekens. Zodra we weer vakantieplannen maken meld ik mij weer bij je.

Nogmaals ontzettend bedankt!

Carla had de dieren heel goed verzorgd

Wendy, paardenhouder uit Oud Gastel, vertelt: Wij zijn in juli een dag of vier weggeweest en in augustus een week. Beide keren paste Carla op de 5 paarden, 4 katten, 2 schildpadden, 8 kippen, 2 ganzen, een eend en 3 konijnen. Carla had de dieren heel goed verzorgd. Ze stonden heel tevreden in de wei. De katjes hadden zich lekker buiten uit kunnen leven. En ook de rest zat er tevreden bij. Heerlijk om zo weg te gaan en thuis te komen! Dus volgende keer maken we graag weer gebruik van jullie oppasservice. Heel erg bedankt!

Uitstekend gezorgd voor onze 6 paarden, honden en katten!

Jan is een paardenhouder die gebruik heeft gemaakt van de Paarden Oppas ServiceJan, paardenhouder uit Dodewaard:

Sandra en Peter zijn mensen die liefde voor hun werk hebben en zijn top in verzorging van dieren en kunnen er perfect mee omgaan: je gaat met een gerust hart van huis, ook rustig naar hele verre bestemmingen.

Zij hebben uitstekend gezorgd voor onze 6 paarden (waaronder een veulen en een pony), honden en katten!

Zeker voor herhaling vatbaar!

Orpha, hippisch verzorgster uit België, paste via ons op bij Els, in Geel (BE).

Zij zorgde voor de stal met 12 paarden, een hond en 4 katten.

Orpha: Het werken was leuk! Super lieve familie, fijne mensen op stal!  wel hard werken =p maar zeker voor herhaling vatbaar! ^^ ik kijk al uit naar volgend weekend ^^

Els: Orpha heeft héél goed op de paarden gepast terwijl we weg waren! Het is prima verlopen en zeker voor herhaling vatbaar!

 

Alle dieren hebben het duidelijk heel goed gehad

Jeanne, paardenhouder uit Purmerend:

 

Wij hebben een hele fijne vakantie gehad en dat was zeker te danken aan Eva. We hebben ons geen moment zorgen gemaakt, ondanks dat we via buienradar meekregen dat het niet bepaald lekker weer was thuis. We hebben een paar keer via Whatsapp contact gehad en dat was prettig.

Gistermiddag zijn we thuisgekomen en werden verwelkomd door 2 vrolijke honden en de 2 paarden stonden rustig in de paddock. Alle dieren (ook de katten en de kippen!) hebben het duidelijk heel goed gehad en onze hond Luca keek zelfs een beetje beteuterd toen Eva wegging. Erg tevreden dus!

Als 2 alerte waakhonden bij je op schoot kruipen…

Eva, paardenverzorger uit Weesp:

 

Tjsa.. wat zal ik zeggen… als 2 alerte waakhonden bij je op schoot kruipen (nadat ze er van overtuigd waren dat ze ’t echt met mij en even zonder hun baasjes moesten doen), een wat schuwe poes spinnend kopjes blijft geven tegen m’n hand en 2 schatten van paarden laten zien hoe keurig opgevoed ze zijn: dan klopt alles toch?

Kortom: heb een fijn weekend met de beesten gehad (de kippen hebben zelfs eitjes voor me gelegd! ) en natuurlijk is dit voor herhaling vatbaar; leuk!

Op deze manier wil ik elke week wel op vakantie!

Irene, paardenhouder uit Schoten (BE), mocht in juli 2016 twee weken gebruik maken van de diensten van onze verzorger Carla.
Carla zorgde hier voor 7 pony’s, 6 honden, kippen, konijnen en vissen.

Irene: Wij kwamen vandaag thuis waar Carla en honden ons al stonden op te wachten. Carla is een hele vriendelijke, intelligente, open vrouw en je voelt je snel op je gemak bij haar. Carla had tijdens onze afwezigheid niet alleen super voor onze dieren gezorgd, maar ook ons huis en buitterrein teruggetoverd tot ons paradijsje. Wij waren volop aan het klussen voor de vakantie en daarom was ons buitenterrein al heel lang niet onder handen genomen. Zij heeft van ons terras weer een heerlijke gezellige plek gemaakt om te relaxen en ze heeft zelfs het terras omgetoverd tot een bloementuin??! Onze binnenplaats herkende we bijna ook niet meer terug, vergeten planten zijn in de grond gezet, huis was heerlijk netjes, stal was opgeruimd, de boel gemaaid enz. enz. Op deze manier wil ik elke week wel op vakantie! De paarden stonden er heel goed bij en de honden waren super relaxed toen wij thuiskwamen en dat zegt al heel veel met 6 honden. Ik ben heel dankbaar dat zij voor onze dieren en ons huis heeft willen zorgen en ik waardeer het heel erg dat zij zoveel heeft gedaan!
Sandra bedankt voor deze superoppas!!

 

Ik heb de veearts ingeschakeld

Michèle, paardenoppas uit Hengelo, past bij herhaling op bij Ireen. Ze zorgt hier samen met de stalhulp voor 8 paarden en een veulen, 2 honden en een kat.

Michèle: De dieren zijn lief en met de stalhulp klikt het goed. Het is bovendien een heerlijk comfortabel huis.

Ik heb deze keer wel te maken gehad met een paard dat we (stalhulp en ik)  ziek in de wei aantroffen. Met het vermoeden van koliek en de wetenschap dat ze dragend is en een veulen aan de voet heeft was dat wel even heftig. Zeker omdat Ireen (de paardenhouder, red.) zelf de veearts wil bellen in dit soort gevallen en daarom ook geen telefoonnummers van dierenartsen achterlaat. Echter, de paardenhouders waren telefonisch niet bereikbaar! Ik heb toen via een hulplijn kunnen achterhalen wie de veearts was en die toen zelf ingeschakeld. Ik vond het niet verantwoord om te wachten tot ik contact kreeg met de paardenhouders. Dat was maar goed ook, want de merrie bleek meer dan 41 graden koorts te hebben en Ireen belde pas na een paar uur terug. Bleek dat de telefoon op ‘stil’ stond, dus ze had mijn oproep gemist.

Vanaf dat moment heeft Ireen zelf de regie weer overgenomen en de merrie naar de kliniek laten overbrengen. Het is gelukkig allemaal weer goed gekomen.