Els, uit Soerendonk, heeft samen met haar partner 3 honden en 2 paarden.

Els:
We hebben een fijne vakantie gehad, heerlijk om zo 11 dagen niet met werk en de verzorging van de dieren bezig te zijn. Het hoofd weer helemaal leeg.

We zijn bijzonder tevreden over Peter en Maria. Alles is prima gegaan, onze drie setters waren heel relaxed en ook met de twee paarden is alles goed gegaan. En het huis en stallen zagen er ook keurig uit (minder belangrijk, maar wel fijn).

We hebben ons geen moment zorgen gemaakt, want als je je paarden niet aan Peter durft toe te vertrouwen, dan zou ik niet weten aan wie wel! Hij is ervaren en praktisch en heel rustig. Dus alles is perfect gegaan en als we weer op vakantie gaan dan doen we dat zeker weer graag met hun oppashulp!

Nana, paardenverzorger uit Mierlo:

Ik heb het oppassen bij Nicole als positief ervaren. Ik paste op 6 paarden, 3 honden, 6 katten, kippen en geiten. De eerste dagen moest ik een beetje wennen omdat bij ieder dier een aparte gebruiksaanwijzing was (voer-pijnstiller-karakter etc.) op papier stond. Zodoende liep ik in het begin met alle formulieren in mijn hand de taken af, ha ha!
Er was genoeg te doen: de paarden hebben grote weides die ook nog uitgemest moesten worden, maar daar draai ik mijn hand niet voor om, daar krijg ik juist energie van!
De omgeving was erg mooi en ik heb heerlijk kunnen wandelen.
Ik mis nu al de dieren en de dagelijkse bezigheden!

Marieke: We hebben een heerlijke vakantie gehad. Ik ben weer helemaal bijgetankt, net als de rest van het gezin.
Met de paarden en andere dieren is het ook heel goed gegaan.
De paarden zijn prima verzorgd, de andere eigenaren/ruiters vonden Heijo ook een fijne man, heel rustig en vriendelijk.
Een van de eigenaren van de pensionpaarden heeft jarenlang in de zomervakantie met haar pony bij Heijo en Grietje op de camping gestaan, dat was dus een leuk weerzien.

Onze kat heeft zich weinig laten zien, die bleef in de hal als hij binnen kwam, dus hebben ze daar ook zijn brokjes neergezet.

Onze hond heeft de eerste dag alleen maar voor het raam staan turen, maar toen duidelijk werd dat we niet direct terug kwamen was Heijo zijn nieuwe grote vriend. Zelfs toen hij de krentenbollen had gepikt en opgegeten toen ze een stukje waren gaan fietsen waren ze nog vriendjes! Wel hoorde ik van de andere ruiters dat Zen een beetje mat was qua emoties, maar goed, we weten dat hij erg aan ons hecht en zijn mensen mist. Hij is goed verzorgd en heeft volop aandacht gekregen.

Het huis zag er keurig uit, Grietje had zelfs nog de wasmand met schone was weg gestreken! Ons bed was verschoond, er stond een pan soep klaar en vers gezette koffie.
Ook het erf zag er netjes uit, al hadden ze wel meer mogen oogsten uit de moestuin, niet als verwijt, maar voor de lekker.
Kortom het is ons super bevallen en als we weer voor langere tijd op vakantie gaan, mogen ze weer komen.
Heel hartelijk dank voor de bemiddeling en mocht je me verder willen volgen, dan kan dat via www.boerderij-zinin.blogspot.nl.

Claudie, paardenhouder uit Neede:

Naomi heeft ontzettend goed voor onze dieren gezorgd! Het had niet beter gekund. Het was alsof we niet zijn weggeweest. Ze is echt een super oppas! Dus mochten we in toekomst weer op vakantie willen dan zouden we haar graag weer als oppas willen hebben.
Dankzij de Paarden Oppas Service konden wij op vakantie. Hartelijk dank daarvoor! We hebben een heerlijke vakantie gehad.
Naomi nogmaals dank dat je zo goed voor ons paard, de 2 pony’s, de 2 honden, de 5 katten, de kippen, de cavia en het konijn hebt gezorgd!

Irene, paardenhouder uit België:

Wow , wij kwamen vandaag thuis van vakantie en wij waren meer dan aangenaam verrast! Orpha is niet alleen een hele leuke vlotte jonge vrouw die goed met dieren is! Ze had zelfs ons huis helemaal gepoetst, de was weggewerkt en onze dieren verliefd op haar gemaakt. Onze hond die erg bang is van vreemde mensen loopt verloren rond en mist haar nu al ????. Alles binnen en buiten zag er super netjes uit, wat een fijne thuiskomst zeg. Ze had een akkefietje tussen de honden prima opgelost en de honden lagen allemaal op een schoon matje. De hondenbadjes waren gevuld met water tijdens de warme dagen en overal stonden bakken gevuld met water.

Alle dieren zijn happy met haar ???? en wij ook!
Dit is zeker voor herhaling vatbaar! Orpha houdt echt van dieren.

Bedankt voor de bemiddeling van deze bijzondere, vriendelijke en spontane dierenvriendin!

Orpha, paardenverzorger uit België:

Ik vond het zo leuk om op te passen! Echt zulke lieve mensen! En dat merk je ook aan hun dieren, dat ze met liefde zijn opgevoed. Zo’n gezellige boel om te komen! ZEKER voor herhaling vatbaar! In het begin was het even organiseren geblazen met 6 honden die niet allemaal bij elkaar mochten, maar dat is uiteindelijk allemaal goed gekomen.

Ik hoop nu al dat ze volgend jaar terug met vakantie gaan!

Jeanne, paardenhouder uit Purmerend:Afgelopen vrijdagmiddag vertrokken we met een heel goed gevoel van huis. Geen moment hebben we ons dit weekend zorgen gemaakt. En toen we gisteravond thuis kwamen bleek dat ook meer dan terecht. De honden hadden er duidelijk een nieuwe vriendin bij, de kat heeft zich laten aaien en de paarden stonden relaxed op de wei. En de stallen waren extreem netjes uitgemest ;-).Gewoon helemaal goed. Na dit proefweekend gaan wij dus nu met een goed gevoel onze vakantie regelen!

Jan, pensionhouder uit Udenhout:

Mariëlle is zeer goed bevallen. Een leuke meid met gezond nuchter verstand, doortastend en een echte paardenliefhebber. Ik had al snel in de gaten dat ze het werk goed uitvoert en daarbij ook nog meedenkt. Het inwerken duurde dan ook niet lang. Ze had het allemaal snel door.
Ik heb alle vertrouwen in haar wat betreft onze vakantie! De 18 paarden zullen zeker goed verzorgd worden en de hond zal ook niet te klagen hebben!

Paardenhouder referentieSaskia, paardenhouder uit Drenthe:

We hebben een heerlijke week in Zweden gehad.
Het oppassen van Jos en Thea is ons uitstekend bevallen, ik had er van tevoren al alle vertrouwen in en dat was volledig terecht! De dieren waren prima verzorgd en alles zag er keurig uit, ze hadden zelfs nog wat klusjes gedaan waar wij niet aan toe gekomen waren zoals het terras onkruidvrij maken en de stalramen schoonmaken, had uiteraard niet gehoeven maar wel heel fijn!

Het was heel relaxt thuiskomen. Wat ook erg fijn is, is dat ze alles precies zo doen als we aangegeven hadden waardoor je met een gerust hart op vakantie gaat.
Wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar! Als we weer op vakantie gaan doen we graag weer een beroep op Jos en Thea.

Roselle, paardenhouder uit Hulsel:

Wij hebben genoten van onze vakantie! En de terugkomst was meer dan perfect. Wij zijn erg tevreden over Theo. Alle afspraken zijn nagekomen en meer dan dat: de paarden waren in beste conditie en gehoorzaam; de stal zag er pico bello uit en zelfs ons kattentrio was binnen een dag weer compleet (wat soms een week kan duren).
Op deze manier gaan we graag weer eens weg en maken we graag gebruik van jullie diensten en die van Theo. En we willen zelfs menlessen bij hem gaan nemen in het najaar!

Nogmaals hartelijk dank!