All-round stalmedewerker, evt.tevens ruiter/ instructeur in opleiding, voorkeur BBL in Soest

Bedrijfsomschrijving
Stal van Helden is een bedrijf met 30 boxen, met pension, africhting, instructie, een aantal hengsten en kleinschalige manege. Op een prachtige locatie aan het bos op de grens van Soest en Amersfoort. Er wordt les gegeven op allerlei niveaus van jeugdruiters en beginnende ruiters tot wedstrijdruiters zowel dressuur als springen. Zie verder onze website www.stalvanhelden.nl

Functiebeschrijving
Allround medewerker: alle voorkomende werkzaamheden, wat wil zeggen het verzorgen van de paarden en het verzorgen van de terreinen en faciliteiten. Maar ook het assisteren bij de training en de lessen.

Profiel
Wij hebben een jong team en daar past bij een persoon in de leeftijd 16-20 jaar. Wij werken graag met BBL studenten paardenhouderij, sportopleiding en dergelijke. Iemand die graag nog wil (verder) leren sluit aan bij de huidige bedrijfsvoering waarbij jonge mensen opgeleid worden tot allround professional. Een goede gezondheid, sociale vaardigheden en enige draagkracht passend bij leeftijd zijn punten waar we naar kijken. Veel kennis en vaardigheid is mooi, maar van de juiste instelling als je nog beginnend bent en veel wil leren worden we heel enthousiast!

Aanbod
Als (BBL) werknemer bij ons wordt je begeleid bij je totale ontwikkeling, waaronder je eigen rijden, eventueel les leren geven, een bedrijf waar je heel veel kunt leren… Je kunt je paard stallen of een geschikt paard van ons gebruiken. Tevens de mogelijkheid om wedstrijden te rijden. Wij zijn in het verleden genomineerd tot Aequor leerbedrijf van het jaar. Uren in overleg, 24-32 uur. Intern verblijf is eventueel mogelijk.

Geïnteresseerd of vragen
Neem contact op met P. van Helden, 06 1502 8200
E-mail info@stalvanhelden.nl